Изберете слика и дознајте каков договор имате со вашата душа во овој момент

Секој има многу различни договори со душите со кои се сретнува во текот на животот. За да откриете која е темата на вашиот договор, одберете ја картата што најмногу резонира со вас.

Што сè треба да знаете пред да ангажирате дадилка?

За да бидете сигурни дека ви одговара и вам и на вашето бебе, прво треба да разговарате и да размислите за неколку важни работи.

Интересни и смешни факти за „Оскарите“

Во пресрет на доделувањето на „Оскарите“, прочитајте неколку интересни факти за статуетката...
Датум: 23 фев 2012
, Автор:

Планирајте ги состаноците со помош на онлајн апликации

Еве неколку онлајн апликации, кои ќе ви ја олеснат работата при договарањето, а ќе ви скратат на телефонски разговори и долги скајп дискусии.
Датум: 30 сеп 2010
, Автор: