Уникатни рачно изработени филиграни кои ја разгалуваат вашата душа

Дијана Тодоровски веќе една година се занимава со изработка на филигрански накит од чисто сребро 990 (чистина на сребро). Во своите мали ремек-дела вклучува и полускапоцени камења за да добие дополнителна убавина.
Датум: 06 авг 2014
, Автор: