добри манири | Кафе пауза

9 бонтон-правила што треба да ги знае секоја модерна дама

Во современото општество, правилата за однесување се променети и постојат некои детали што може да откријат дали сте вистинска дама.

Овие хороскопски знаци се најдобри возачи!

Секој добар возач ѝ дава приоритет на безбедноста пред брзината, има добри рефлекси, е снаодлив и не го гледа патот како писта.

Едноставни совети кои ќе ви помогнат да ги научите децата на убаво однесување

Децата го учат убавото однесување од родителите, па затоа е многу важно мајката и таткото посебно да внимаваат како ги подучуваат своите деца.

12 навики во однесувањето кои се клучни за личност со добри манири

Иако со текот на времето правилата се менувале, добрите манири се секогаш дел од нашиот живот и би требало да ги следиме за да избегнеме непријатни ситуации.