добра страна | Кафе пауза

5 начини на кои Фејсбук ни го промени животот за 10 години

После 10 години постоење, колку што неодамна обележа Фејсбук, со 1,2 милијарди корисници, што е доволна бројка за еден цел посебен свет, можеме да забележиме колку тој нè промени, и на добро и на лошо.
Датум: 06 фев 2014
, Автор:

Добрата страна на модерните седум смртни гревови

Озборувањето, лажењето и суровоста може да влијаат лошо на личноста и да го уништат пријателството, но овие карактеристики во умерени количини може да бидат добредојдени.
Датум: 05 сеп 2012

Добрите страни на волците заради кои ќе ги засакате

Запознајте ги волците и ќе сфатите дека овие комплексни животни имаат некои прекрасни особини кои мора да се почитуваат.