добивка | Кафе пауза

8 знаци дека ве очекува голема парична добивка во блиска иднина

Иако нема сигурен одговор, постојат одредени знаци од универзумот што покажуваат дека наскоро ќе добиете голема парична добивка.

7 приказни за тоа како им се променил животот на добитниците на лотарија

Големата сума на пари претставува голем предизвик и ретко кој човек е подготвен за тоа.

Желби чие остварување носи несреќа: Од милиони на лото до факултетска диплома

Добивањето џек пот најпрво носи огромен наплив на среќа, а потоа голема празнина, па дури и депресија бидејќи веќе нема уживање во предизвиците на животот, предупредуваат стручњаците.
Датум: 17 мај 2015
, Автор:

Зошто казината прават толку голем профит?

Коцкањето е многу профитабилен бизнис. Ако се знаат следните 3 факти, не е чудно да се сфати зошто.

Што е среќа а што не е?

„Среќа не е секогаш да го добиваш она што го сакаш, туку да го сакаш она што го имаш и да бидеш благодарен за тоа.“
Датум: 05 ное 2014
, Автор:

Добила 1 милион долари на лотарија, двапати во еден ден

Да се добие на лото барем еднаш во животот е голема среќа. Но, да добиете двапати во еден ден? Вирџинија Фајк е...