добар | Кафе пауза

10 знаци дека тој е навистина добро момче

Ако не сте сигурни дали момчето со коешто излегувате е добар човек или само се преправа дека е добар, овие 10 знаци ќе ви го помогнат да го откриете тоа затоа што тие се карактеристични за добрите момци.

Сексот е добар кога повеќе не ви е грижа дали партнерот ќе ве одбие

Нашите идеи за сексот се комплицирани, па со тоа го комплицираме и самиот чин. Но, ова не мора да биде вака.

13 знаци дека вашиот сопруг е фантастичен татко

Што е подобро од тоа да имате партнер кој е одличен сопруг? Да имате партнер кој е и одличен татко.

10 знаци кои со сигурност покажуваат дека сте заљубени во добар маж

Сигурно некогаш сте се запрашале дали сте заљубени во добар маж. Ако сакате подетално да дознаете каков маж е навистина добар маж, прочитајте ги овие 10 знаци кои со сигурност го покажуваат тоа.

10 нешта кои добриот маж никогаш не би ѝ ги направил на својата сакана

Почнувајќи од најобичните и секојдневни работи, па сѐ до оние сериозните и важни карактеристики на една врска, партнерството треба да е едно убаво доживување.

10 знаци дека тој ќе биде добар во кревет

Овие нешта укажуваат на добар љубовник, па ако сте љубопитни продолжете да читате.
Датум: 31 дек 2014
, Автор:

Што значи да се биде добар татко?

Еве каков татко ѝ треба на секоја девојка, па ова нека биде пример за сите идни татковци.
Датум: 12 јун 2014
, Автор:

Како да знаете дека тој би бил добар татко?

Грижливиот татко ќе оди на родителски средби, ќе ги чува децата и нема да пропушти ниеден натпревар или претстава. Тој е оној кој ќе го исклучи телевизорот за време на ручек...
Датум: 26 фев 2013
, Автор:

Како да бидете добар цимер?

Често се случува да се создаваат конфликтни ситуации помеѓу цимерите, како резултат на недостаток на почитување на правилата за живот во заедница. За да не бидете нарекувани „ужасни“ цимери...
Датум: 04 окт 2010
, Автор: