Сте паднале на дното? Погледнете ги најдобрите 3 начини да се извлечете од оваа криза

Ниту еден човек не е отпорен на потешкотиите во животот, ниту пак на депресијата.

Фантастични слики од потонатиот Титаник

Наредниот месец, поточно на 14 април ќе се одбележат 100 години од катастрофалната несреќа на бродот Титаник. За да го одбележат овој јубилеј „National Geographic“ објавија нови слики од потонатиот брод...

Слика со дно од шолја извалкана во кафе

Шангајската артистка Хонг Ји со прекар Ред, повторно импресионира со нејзиниот иновативен проект со поп-ѕвездата Џеј Чу, кој го нацртала со крукчиња од дното на шолја потопена во кафе...