5 причини зошто „тивката љубов“ е најдобра

Застрашувачки се фактите кои говорат дека сè помал број од паровите остануваат заедно повеќе од 20 години, но оние кои успеваат да одржат долгорочен однос имаат нивоа на активност на мозокот слични на оние кои се вљубени!

Неколку факти за „женските“ центиметри

Често се разговара за центиметрите на мажите кога станува збор за секс, но што е со жените?

Погледнете ги најдобрите фотографии под вода за 2016 година

Следниве подводни фотографии покажуваат една друга страна на планетата Земја, досега невидена.

Филозофијата на животот

Финската фотографка Jenni Holma им дава визуелна смисла на сите оние длабоки емоции кои се дел од животот на секој човек.

Надворешен изглед на рибите

Рибите имаат овален облик на лицето, убави обравчиња, мал нос, густи веѓи и полни, сензуални усни, а нивниот поглед е длабок, мечтателски и истовремено детски.

Како треба да се облекуваат слабите мажи?

Облекувањето според формата на телото е една од вештините која мажите ја потценуваат и не се трудат да ја научат.