длабоко | Кафе пауза

Додека бил пијан го прашал другар му преку СМС: „Што е животот?“ Ова е неговиот неверојатно длабок одговор

Другар му сериозно си ја сфатил работата и дал сè од себе да даде издржан и длабок одговор.

Одлични животни цитати од најголемите умови

Прочитајте ги овие 10 цитати од големите умови, кои ќе ве инспирираат, но истовремено и ќе ви дадат интересни практични совети.