Жена решила јавно да го посрами својот вереник откако дознала колку чинел прстенот

Eдна жена се пожалила на еден форум дека нејзиниот вереник ја разочарал со премалиот дијамант.
Датум: 02 окт 2018
, Автор:

Моќта на драгоцените камења

Зад секое драгоцено камче се наоѓа приказна и магија недопрена од времето...