дискусии | Кафе пауза

Ќерка ја нарекла мајка ѝ „дебела“ и одговорот на мајката предизвикал жестоки дискусии

Кими ја споделила нејзината приказна на Инстаграм и таа брзо постигнала голема популарност и добила повеќе од 32 илјади лајкови.

Знаете ли да водите конструктивни дискусии?

Дискусиите треба да бидат конструктивни и да се извлече некаква поука од нив, но и да се дојде до некој заклучок или план за во иднина. Затоа, споделуваме неколку совети со цел дискусиите да имаат конструктивен крај.
Датум: 19 мар 2015
, Автор: