Луксузна вила на Француските Алпи која има сопствена дискотека

А покрај тоа, скијањето може да се почне од влезната врата...

15 нешта за кои мислите дека се добри идеи само кога сте пијани

Некои навистина луди идеи ни изгледаат сосема добри и логични кога не сме при здрав разум. Еве некои од нив.
Датум: 03 сеп 2014
, Автор:

Работи кои треба да ги знаете пред да се заљубите

Љубовта е складирана на исто место во мозокот како што се навиките и секојдневните рутини. Затоа, не е воопшто чудно што страста толку лесно може да се претвори во љубовно приврзување.

Дискотека за пензионери

Во центарот на Киев, секоја сабота во подземната железница Театрална се собира голема група пензионери, со цел да се видат со нивните стари пријатели и малку да се подружат и забавуваат.

Футуристички ноќен клуб за журки од фантазијата

Ноќен клуб каде што музичкото и танцувачкото доживување добиваат несекојдневна футуристичка димензија...

Отворена првата дискотека под вода?

Здосадено ви е да излегувате во стандардните летни дискотеки, да се туркате и потите по гужвите? Можеби ви треба некакво освежување?

Модерни латино музички стилови за танцување

Слушнете ги најновите латино музички стилови кои во последните неколку години ги освојуваат подиумите за танцување во целиот свет.

Танцувајќи со невидливата светлина

Кинектот работи како камера која проектира инфрацрвени свела за да го детектира движењето. Овие светла се невидливи за човечкото око, но се гледаат под фотоапарат при користење инфрацрвена технологија.