дискета | Кафе пауза

Работи кои денешните деца никогаш нема да ги разберат

Денешните деца, благодарение на технологијата, се многу поштедени од разни секојдневни маки, но факт е дека за некои работи никогаш нема ни да дознаат.
Датум: 17 сеп 2014
, Автор:

Електронски уреди изработени од шарена хартија

Луси Томас и Тибо Зимерман рачно изработуваат електронски уреди како фотоапарати, телефони, вокмени, касети, дискети, џоистици и сл., притоа користејќи преработена хартија.
Датум: 12 јул 2011
, Автор: