дипак чопра | Кафе пауза

Погледнете како изгледа денот за одмор и размислување на Дипак Чопра

Кога е ден за одмор, Дипак Чопра всушност прави многу.

Најдобрите цитати од Дипак Чопра кои ќе ја инспирираат вашата внатрешна мудрост

Поранешниот доктор бил фасциниран од алтернативните методи на лекување и решил да се посвети на нив.