диорами | Кафе пауза

Прекрасни диорами што нудат поглед во шарените морски длабочини

Артистката Селин Шеврел „заробува“ цели светови зад стакло.

Винтиџ кутии за прстени претворени во детално изработени диорами

Кога ќе ги отворите овие кутии, вие ќе бидете транспортирани во друг свет.

Неверојатно дизајнирани сцени овековечени во фотографии полни живот

На прв поглед можеби би рекле дека се работи за цртежи насликани со водени бои или пак за дигитално моделирани сцени. Но, делата на овој артист всушност се фотографирани диорами...