диоптер | Кафе пауза

5 трикови кои го поправаат и зајакнуваат видот

Секојдневните навики можат да го влошат видот.

10 трикови што треба да ги знаат сите кои носат очила

Овие неколку трикови можат да ги намалат вашите секојдневни нервози и да ви помогнат да живеете похармонично со вашите очила...

Со какви маки се соочуваат оние кои носат диоптриски очила?

Како составен дел од грижата за вашиот вид, во пакет ви доаѓаат и следниве „слатки маки“ низ кои секојдневно минувате.