диносауруси | Кафе пауза

Ако вашето дете си игра со диносауруси, тогаш е попаметно од другите

Според неколку истражувања, децата кои сакаат диносауруси се подобри и попаметни ученици.

Научниците сметаат дека ќе рекреираат живи диносауруси во наредните 5 до 10 години

Наводно, диносаурусите би можеле да се движат помеѓу нас за многу кратко време.