дим | Кафе пауза

Со помош на овие трикови, гостите повеќе не ќе мораат да пушат на тераса

Мирисот од цигарите може да стане малку проблематичен!

Зошто цигарите се главен непријател на вашата убавина?

Кога некој ќе престане да пуши цигари, кожата почнува да му добива повеќе кислород, што ѝ овозможува да ја задржи влажноста и постепено да ја менува својата структура.