Неверојатен свет на минијатури

Ах тие слатки мали нешта...

Бесконечната соба

Преку својата извонредна архитектонска инсталација, францускиот уметник Serge Salat ги повикува посетителите на едно до сега невидено тридимензионално патување, низ бескрајни просторни слоеви.

Одберете го вистинскиот градник

Следејќи ги овие кратки совети ќе научите како да купите градник кој ви прилега вас, без оглед на вашите димензии.