Неверојатно лесна техника која ќе ви помогне при донесувањето тешки одлуки

Сè што треба да направите е искрено да одговорите на 4 прашања.

Дознајте што тој мисли за вас според времето кое му е потребно да ви врати на пораката

Знаете дека не е на работа, но непријатно ви е да му заѕвоните затоа што сè уште не сте толку блиски и не сакате да изгледате параноично и опсесивно.

Конфузии и дилеми – мистеријата на првиот состанок

Да бидеме свои, опуштени, слободни... Кој ќе го преземе првиот чекор, како треба да заврши првиот состанок?
Датум: 22 јул 2012
, Автор:

Дилемата (The Dilemma)

Филм за неверството и за дилемите кои можат да произлезат од него и да нè доведат во многу непријатни ситуации...
Датум: 27 јан 2012
, Автор: