Случки од Итна помош: Што сè луѓето пикаат во себе за сексуално да се задоволат?

Докторите кои работат во итните одделенија се имаат изнагледано сè и сешто. Помеѓу останатото, нив им доаѓаат и луѓе кои имаат разни секојдневни ствари заглавени во нивните тела.
Датум: 25 дек 2014
, Автор:

Хорор секс-приказни (18+)

Веројатно на секого му се има случено некое непријатно секс-искуство. Но, иако можеби би си рекле дека тоа е најлошото нешто што некому може да му се случи, штом ќе ги прочитате овие женски исповеди, можеби ќе мислите поинаку.
Датум: 18 авг 2014
, Автор: