диктатура | Кафе пауза

Фотографии од крајот на револуцијата во Куба

Галерија со автентични фотографии од периодот кога Фидел Кастро и соработниците извојувале победа над диктаторот Фулгенсио Батиста.

Филм: Диктаторот (The Dictator)

Светскиот општествен поредок низ огромна доза хумор и сатира...