Девојките на Дизни во чевли на познатите модни дизајнери

Какви чевли од познатите модни дизајнери би носеле познатите девојки од Дизни?

Ви претставуваме неколку дизајнери на накит со навистина оригинални идеи

Доволно е само едно парче накит за наједноставната комбинација од облека да ја направи интересна и ефективна.
Датум: 11 дек 2015

Летни фустани за на свадба

Летото е период кога се прават многу свадби и период на убаво облекување. Па за такви специјални прилики како што се свадбите, поинаку и не треба да биде. Направивме селекција од 14 модели на фустани...
Датум: 04 јул 2013
, Автор: