дизајнерка | Кафе пауза

5 познати модни дизајнери советуваат: Како да ја пронајдете совршената венчаница?

Вашата мајка и другарка со сигурност ќе ви помогнат околу вашиот мачен избор, но советот од професионалците никако не е за потценување!

Ќебенце кое ги гушка осамените и тажните

Луѓето гушкаат најразлични работи додека се сами во кревет, најчесто перници и мечиња.

Дизајнерка се соочува со своите стравови изработувајќи гифови за нив

Иако малкумина сакаат да зборуваат за тоа, различните видови фобии и анксиозност се доста сериозен проблем кој често се игнорира како да не постои. Петра Швајгер постапува спротивно од тоа.

Фустан кој може да се носи на 50 различни начини

Овој фустан, кој може да се купи во различни должини и бои се трансформира на 50 начини, со едноставно подесување на траката. Таа може да се врзе околу половината или вратот, да се намести како тоалета со тенки прерамки или со кратки ракави.