диети | Кафе пауза

5 диети што се одобрени од медицината и од науката

Диетите се многу опасни ако им пристапите несериозно и затоа е многу важно да се консултирате со вашиот лекар пред да ја промените вашата исхрана, а овие 5 диети се научно докажани и ефикасни.

7 причини зошто може повторно да се здебелите

И покрај тоа што диетите помагаат при слабеење, тие се и главниот фактор за враќање на тежината. Сепак, постојат и други причини што доведуваат до тоа.
12-те најчудни диети кои луѓето навистина ги следат
off

12-те најчудни диети кои луѓето навистина ги следат

Диетите се опкружени си многу митови, претпоставки, но и луди и идеи. Па, погледнете некои од најлудите идеи кога станува збор за држење диета.

5-те најчудни диети кои всушност се ефективни

Многу често желбата за губење на килограмите резултира со нездрава и брза диета, со која се надевате дека брзо ќе ослабете. Но, овие чудни диети всушност даваат резултати.