Диеталниот шеќер создава „фантомско“ чувство на глад

Многу луѓе кои се грижат за своето здравје и за својот изглед, консумираат диетални пијалаци или користат вештачки засладувачи.

Замрзната мока, одлична за вашето здравје

Диетална мока која ќе ви го направи денот подобар...

30 лесни начини да скратите 100 калории на ден

Секој сака да биде во добра форма, а со тоа и да се чувствува подобро. Би се изненадиле колку е лесно да се намали бројот на калориите кој секојдневно го внесуваме.
Датум: 24 ное 2012
, Автор:

Овошни сладоледи

Најздравите сладоледи се пред вас. Направете ги и лижете без да се грижите за килограмите...