Трикови и совети за подобри фотографии

Доколку се придржувате до овие трикови и совети, вашите фотографии ќе бидат многу подобри, повпечатливи и попрофесионални од досегашните.

Како да направите фотки за паметење?

Претворете го вообичаеното во извонредно. 10 совети за трансформирање на обичните обиди во фотографии за паметење

iPod nano како часовник на вашата рака

Сте сонувале ли како на вашиот рачен зглоб носите модерен, високо-технолошки часовник создаден од Apple? Сега, и тоа е возможно!
Датум: 07 окт 2010
, Автор: