диви мачки | Кафе пауза

Запознајте се со каракалите: Најслаткиот вид мачки што некогаш сте го виделе!

Погледнете ги фотографиите од овие прекрасни суштества кои ќе ве воодушеват со нивната убавина...

Големи мачки: Фотограф поминал 10 години фотографирајќи ги овие прекрасни диви суштества

Фотографот од Македонија Горан Анастасовски повеќе од 10 години фотографира големи мачки.
Датум: 29 дек 2015