деценија | Кафе пауза

6 причини зошто 40-тите години се најубавата деценија од вашиот живот

Веќе сте во вашите 40-ти години? Или пак се приближувате кон нив? Подгответе се за најдобрата деценија од вашиот живот!

37 најтешки лекции кои мора да ги научите во 20-тите

Ова се дел од најтешките лекции кои ги учиме во оваа деценија од животот.
Датум: 19 мај 2014
, Автор:

Кој е вашиот омилен ретро стил?

Речиси секоја деценија има свое модно обележје. Која е вашата омилена модна деценија? Кој дел од некогашните модни трендови би ги примениле денес?
Датум: 23 дек 2013
, Автор:

Познати личности за кои времето како да застанало

Некои славни личности успеваат да останат исти и по една деценија од животот. За дел од нив може да се каже дека изгледаат дури и помладо, како да го имаат ефектот „Бенџамин Батон“. :)
Датум: 30 јан 2013
, Автор: