дефинирање | Кафе пауза

Моќна порака што вреди да се прочита: Не ве дефинираат луѓето кои си заминале од вашиот живот

Не ве дефинираат оние кои заминале, затоа што не заслужувале да останат.

15 нешта кои никогаш не смеат да ја дефинираат вашата вредност во вашите очи

Без разлика на насоката во која се движи вашиот живот, постојат некои работи на кои едноставно никогаш не смеете да им дозволите да ја дефинираат вашата вредност во вашите очи.

Дефинирајте го личниот стил

Кој стил вам ви прилега? Ова се чекорите за да откриете.
Датум: 05 мај 2014
, Автор:

Клучот за успешен состанок – дефинирање на работите

Некои луѓе велат, крајот го краси делото. Тука е моментот каде што многу пати знаеме да затаиме. Да се договориме, но не и да ги дефинираме работите.
Датум: 10 апр 2014
, Автор:

Дефинирајте го односот со партнерот

Сакате да го дефинирате вашиот однос со партнерот? Пред да започнете таков разговор, прочитајте го следниве совети и осигурајте се дека нема да бидете погрешно сфатени.
Датум: 21 јун 2012