95% од луѓето не можат да ги решат овие 5 детски загатки

Разбудете го мозокот и обидете се да ги решите следниве 5 детски загатки...

Детски бисери за нивните мајки кои слатко ќе ве изнасмеат

Кој ќе ви го направи вашиот ден поубав, ако тоа не се децата?

Интересни детски желби упатени до Дедо Мраз

Погледнете ги овие искрени детски желби, полни со надеж.

5 детски работи кои не треба да престанете да ги правите

Голема вештина и талент e да го гледате светот со детски очи.

7 детски карактеристики кои можат да го направат вашиот живот многу посреќен

Овие карактеристики не само што ќе ве направат поуспешни на сите полиња од вашиот живот, туку и ќе ви помогнат да бидете многу посреќни!

Запознајте ја Рузл, девојченце кое се успива цртајќи цртежи

Ова девојче се успива навечер на многу интересен начин. Зема лист хартија и мрсни боички, си црта цртежи и заспива сосе нив во креветот. :)

Детските сфаќања за љубовта

Нивните сфаќања се подлабоки отколку што можете да претпоставите...

Кога ќе пораснам сакам да бидам…

Наивно ли е да сакаш да си го исполниш сонот од детството? Сме сонувале дека сакаме да бидеме балерини, пилоти, писатели, учителки... Нашите детски соништа се уништуваат во истиот момент кога ќе допрат до реалноста...
Датум: 25 ное 2012
, Автор: