детокс | Кафе пауза

3 дена детокс со црно грозје за прочистување на организмот

Оваа кратка диета е одлична за чистење на организмот од токсини после летото и претставува добра подготовка за постудените денови.
Датум: 20 сеп 2019
, Автор:

7-дневна детокс диета препорачана од нутриционисти

Целта на детокс диетите е чистење на организмот од многуте токсини.