детинест | Кафе пауза

7 знаци дека сте во љубовна врска со маж кој никогаш нема да порасне

Незрелиот и несериозен маж не го одржува својот збор, не знае како да раководи со парите, но и не ја прифаќа одговорноста за своите постапки.

5 знаци дека сте во врска со детинест маж

Размислете дали се состанувате со некој кој понатаму ќе зависи од вас или со партнер со кој ќе можете да донесувате заеднички важни животни одлуки.