детергент | Кафе пауза

Една грешка и машината за перење ќе потроши двојно повеќе електрична енергија

Една грешка може да биде штетна и за буџетот и за облеката, но и драстично да влијае на вашата сметка за електрична енергија.

Прашок, капсули или течен детергент: Која е најдобрата опција за вас?

Различните видови детергенти имаат различни приоритети. Кој е вашиот избор?

Направете сами: Антиалергиски детергент од 3 состојки

Како сами да направите прашок за перење на долната облека и да го заштите телото од токсини?