десерт | Кафе пауза - Part 26

Крем-кафе (Panna Cotta)

Ако не како десерт, Panna Cotta можете да го подготвите и како незаборавно, инспиративно кафе.

Маршмелоу

Овие мали меки колачиња се толку слатки и вкусни што ќе ве освојат од прва.

Суфле со кафе

Печено колаче со мека внатрешност и неверојатно силна арома на кафе - Ова суфле, освен што е брзо и лесно за подготовка, е одличен десерт со кој ќе ги изненадите вашите најблиски.

Како да ручате во ресторан, а да не се здебелите?

Ако не сте внимателни со тоа што ќе го нарачете за јадење, таа невнимателност ќе резултира со пополнувања во вашата половина. Со овие неколку совети ќе научите како оброците...