дере | Кафе пауза

Кога некој ви се дере од кола…

Велосипедистите се често на мета во сообраќајот, па овој кус стрип кој ќе ви посочи неколку можни реакции на грубото довикување од возачите на автомобилите.
Датум: 21 апр 2014
, Автор:

Дерете му се на мобилниот за да го наполните

Научниците креираа технологија која го претвора звукот во енергија - добра вест за сите кои сакаат подолготрајно траење на батеријата на својот мобилен телефон, но можеби лоша вест за луѓето во нивната околина.
Датум: 10 мај 2011
, Автор: