Дереон | Кафе пауза

Есенската колекција на Дереон – 2012

Есента не претставува само дождливо и облачно време, напротив, може да биде мошне интересна. Доказ за тоа е новата колекција на модната куќа „House of Dereon“ за оваа есен...
Датум: 24 авг 2012
, Автор:

Дереон – колекција пролет/лето 2012

Светски познатата модна куќа „House of Dereon“ оваа пролет изненадува со прекрасна колекција пролет/лето 2012, која е резултат од заедничкото работење на Бијонсе и нејзината мајка Тина Ноулс...
Датум: 08 мар 2012
, Автор: