Татко и две дечиња во „Депеш мод“ расположение

Нодолива семејна преработка на хитот „Everything Counts“ од легендарниот состав Депеш Мод... Колумбиецот Дикен Шрејдер и неговите две дечиња Мила и Корбен, успеале да спакуваат одлично видео...
Датум: 31 јан 2012
, Автор: