деодоранс | Кафе пауза

Како да го отстраните лакот за нокти без ацетон?

Претераното користење ацетон може да предизвика главоболки, иритација на очите, задушување и мачнина. Токму затоа следат неколку трикови за отстранување на лакот од ноктите, без помош на ацетон.
Датум: 18 дек 2012
, Автор: