Што да подарите за 8-ми март доколку сте со ограничен буџет?

Доколку Денот на жената ве фати неподотвени, имаме неколку одлични предлози за вас.

Во духот на меѓународниот ден на жената: 10-те дами кои го променија светот

Најиновативните жени низ историјата, кои ги поставиле основите на успехот и поради кои животот денес е многу подобар.

Жената на 21-ви век

Во истиов момент на свет доаѓаат многу девојчиња. И овие малечки дами во иднина ќе бидат жени на 21-ви век. Нив ќе им треба пример по кој ќе се раководат, а ние сме оние кои треба да го постават примерот.
Датум: 10 мар 2013
, Автор:

Значењето на цвеќињата

Момци, пред да ја посетите цвеќарницата денес, проверете каква порака ќе ѝ испратите на вашата љубена со цветот кој планирате да ѝ го подарите.
Датум: 08 мар 2012