Прекрасни колажи од фотографии го илустрираат минувањето на времето во светските метрополи

Прекрасни фотографии кои ја илустрираат трансформацијата на денот во ноќта.

Едно деноноќие во магичниот Дубаи

Пуштете го на цел екран и препуштете ѝ се на магијата сокриена во едно деноноќие, во прекрасната метропола.