Дензел Вашингтон | Кафе пауза

Не пропуштајте ги најдобрите цитати на Дензел Вашингтон!

„Ние го правиме она што треба за да можеме да го правиме она што сакаме.“

Филм: Засолниште (Safe House)

Филм за докажувањето на сопствената вредност во ситуација кога никој не е безбеден…

Книгата на Илај (The Book of Eli)

Филм за однесувањето на луѓето во пост-апокалиптичен свет, за опстанокот и за вербата - Во потрагата по храна, вода и безбедно преноќиште, малкумината кои го познаваат светот од порано, трагаат и по нешто многу позначајно...
Датум: 25 авг 2010
, Автор: