Работи кои ги прават жените кога некој им се допаѓа

Жените, кога некој навистина им се допаѓа, се спремни да направат сè. Ова подразбира разни чудни работи, без разлика колку години имаат. Дали вие сте помеѓу нив?
Датум: 19 мар 2015
, Автор:

40 луди работи кои ги правиме кога сме затрескани во некого

Во колку работи ќе се пронајдете? Веројатно во сите, ако барем еднаш во животот сте биле силно затрескани.
Датум: 10 апр 2014
, Автор: