демначи | Кафе пауза

10 проблеми со кои се соочуваат оние кои флертуваат онлајн

Ова се дел од проблемите и ситуациите со кои секојдневно се соочуваат оние кои бараат потенцијални партнери на интернет.
Датум: 18 дек 2014
, Автор:

Агенти на судбината (The Adjustment Bureau)

Филм за судбината и за љубовта, за тоа колку сме подготвени за да излеземе од патот кој ни е зацртан и да се избориме за работите што навистина ги сакаме во животот.