Деми Ловато | Кафе пауза

23 цитати од Деми Ловато кои ќе ви помогнат да ги пребродите вашите најтешки денови

Деми водеше голема војна со нејзината депресија, нарушувањето во исхраната и повредите кои си ги нанесуваше самата. Но, сепак во сето тоа има неколку добри страни...