Демир Капија со специјална програма за прослава на „Св. Трифун“

По четврти пат општина „Демир Капија“, во соработка со Центарот за едукација и вмрежување во туризмот, ќе го прослави празникот на лозарите „Св. Трифун“, а со закројувањето на првата винова лоза ќе започне уште една плодна и бериќетна година.
Датум: 29 јан 2014
, Автор: