делфини | Кафе пауза

Дали знаевте дека најголем број од делфините ја користат повеќе десната страна?

Студиите покажале дека обичниот клунест делфин поизразено ја користи десната страна дури и од човекот.

7 интересни факти за делфините

За да ги сакате делфините уште малку повеќе...