Време е да се вратите на работното место: Топ 5 деловни комбинации

Повеќето луѓе се враќаат на своите работни места и го прекинуваат работењето од дома, па време е обичните и удобни комбинации да ги замените со деловни комбинации.

Најновата колекција на „Zara“ за софистицирани и бизнис мажи

Моделот Еди Клинт носи импресивни парчиња облека, кои идеално прилегаат на секој софистициран маж.