Декстер | Кафе пауза

Торта во чест на Декстер – да ти е страв да ја пробаш :)

За да ја вкусите оваа торта, треба да имате силен желудник :D
Датум: 16 јул 2013
, Автор:

Догстер – најоткачената пародија на најавната шпица на Декстер

Утринската рутина на популарниот сериски убиец Декстер Морган (Мајкл Хол), прикажана преку слатко кученце...
Датум: 02 ное 2012
, Автор:

Декстер (Dexter)

ТВ серија за убиствата, правдата и семејството
Датум: 15 сеп 2010
, Автор: