дезинформации | Кафе пауза

6 најпознати дезинформации за абортусот

Иако абортусот е честа појава, и многу е веројатно дека познавате барем некој кој го направил тоа, сепак сѐ уште постојат многу митови поврзани со последиците од таквиот потфат.
Датум: 27 фев 2014
, Автор: